Direktlänk till inlägg 14 juli 2009

sena tid

Av Anna - 14 juli 2009 23:29

ja hej och hå på er alla!!!!


Idag har jag jobbat mellan 16-21 men jag hann med en hel del innan man drog till jobbet....

Klippte gräsmattan, var till ö-sjö så barnen kunde leka lite med Michell och druckit enn hel del kaffe.....

sedan jag kom hem vid 21 så har tvättmaskinen startats och diskmaskinen.... Ja jag vet men men det var ett måste och så har jag lyckats få Alexandra att somna utan välling!!!!! Jag tänkte att hon skulle sluta med det nu när hon är så stor!!!! Får se hur det går imorgon.... Idag gick ju bra iallafall!

Mika tocg en riktig tupplur idag.... somnade vid halv två och hade sovit tills kvart i sju ikväll..... Sedan fick hon va vaken till 22 då blev det pymm och en välling för hennes del!


Sedan har jag hunnit beställa trädgårdsmöbler till våran Altan och två baden baden eller vad det nu heter....

Vattnat blommorna vilket var behövligt eftersom jag var tvungen att kasta tre stycken i soporna.... Kanske ska försöka komma ihåg att vattna dem lite oftare :-)

Kalle har varit så snäll och trimmat åt mig runt husen och nästan hela täckten på kvällningen! Jag tycker att det är skönt att få bort sånt då jag inbillar mig att det ska bli mindre småsven! Man kan ju alltid hoppas att det är rätt tänkt!


Igår var jag och Britta, Kjella på Bykampen!!!! Det var så roligt tyckte vi och vi fick i oss en eller fem cidrar..... men det var gått! Sedan fortsatte vi hem till Britta där stackars J fick göra Ne... bollar till oss! Men de var goda och vi nöjda!

I morgon blir det jobb hela dagen och när jag kommmer hem hoppas jag att det är fint väder så man kan räfsa lite på gården!


Ha det gott

Kramiz anna

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna - 15 januari 2010 22:19

Här är nya adressen http://blogg.passagen.se/wertsi/

Av Anna - 15 januari 2010 21:43

Ja hej igen!!!   Idag har jag och mikaela haft en mysig soffdag! Hon har varit ganska krasslig de senaste dagarna och fått vila upp sig så idag var febern bortblåst och luftrören lät bättre! Alexandra hade bestämt sig för att sova hos faster ig...

Av Anna - 11 januari 2010 18:42

Ja då var det ett väldigt långt tag sedan!!! Julen är förbi och när man tittar i almenackan har vi gått in i 2010....   Julen var mysig och tomten hittade även till oss!! Fast man var lite skeptisk till om barnen varit tillräckligt snälla!!! ...

Av Anna - 19 december 2009 21:51

Hej på er allesammans! Idag har jag jobbat mellan 12-21.... Nu har jag äntligen kommit hem!!!   Tankarna är någon helt annan stans ikväll då jag känner med er som förlorat en nära!! Det är hemskt hur det otänkbara en dag händer.....   Nu ...

Av Anna - 18 december 2009 13:05

Nu var det länge sedan igen!!!!     Ja vart ska jag börja......   Helgen den 12-13 december var det storbak här i dulleråsen! Med det menar jag att alla fyra bakade hela helgen! Ja mikaela hon tyckte mest om att smaka av allt.... Smet, De...

Ovido - Quiz & Flashcards