Alla inlägg den 27 april 2009

Av Anna - 27 april 2009 21:30

Ja dagen idag har flytit på bra! Tvättmaskin har gjort sitt jobb och det känns skönt att kunna hänga ut kläderna!!!

Snabba puckar blev det i morse... Jag började med att ta reda på all tvätt som var ren och var på väg in i garderoberna sedan några dagar tillbaka.... Sedan rensade jag i alla leksaker och fick bort en hel kartong!!!! Inte för att det syns på barnens rum men jag vet ju iallafalll! Sedan blev det uppsättning av hissgardinen jag inhandlade igår! Det blev supermysigt och A den passade exakt på Millimetern!!!

När allt var gjort kände jag att magen var dags att fylla på och vi kokade en mannagröt! Barnen och jag åt och det knackade på dörren och där stod suss med ett välsmakande glasspaket i handen!!!!

Jag vred på kaffehurra till mig eftersom suss har problem med kaffe hon har en inneboende i magen! Men jag drack iallafall och vi smarrade i oss lite glass....


Sedan blev det damsugning och skurning på övervåningen innan gubben kom och då åt vi! Han fick ett ryck och det blev vedsågning för hans del innan han tog hunden och cyklade en mil.... Han är duktig!!!!


Nu sover barnen sedan timmar tillbaks och det är dags för mig att umgås med gubben!!! Ha det gott kramiz anna

Av Anna - 27 april 2009 10:05

Hej igen....


Lördagen spenderades både hemma och i härjeåsjön..... Kalle var på 50års kalas och jag tog ungarna och for till härjeåsjön!


Söndagen for vi till mora över dagen.... Så skönt att bara åka hemmifrån!!! Man slipper ju se allt som behöver göras!!! Ja det blev lite handling och en supergod grillmiddag som broder fixade!!!!Tack så mycket!!! Sedan var A supergullig och fixade mit eländiga hår så nu kan jag säga att det är kort kort och blondare än någonsin!!!! Men jag blev supernöjd!


Väl hemma igen sov barnen gott och jag började stöka med disken....


Idag blir det lite städning tror jag och så ska jag sätta upp de nya hissgardinerna i barnens rum! Dem var jättefina!!!!


Ja då var det dags att ta tag i denna måndag och göra lite nytta!


Ha det gott Kramiz anna

Ovido - Quiz & Flashcards