Alla inlägg den 7 januari 2009

Av Anna - 7 januari 2009 21:12

Ja jag vet att uppdateringen varit dålig men jag har ett giltigt skäl!!!!!


Jag har jobbat....


Under dagarna har Mikaelat börjat krypa som bara den!!!!!!!ROLIGT!!!!

Nu sover barnen sedan en dryg timme och kalle ligger framför tv-n. Själv har jag kollat lite bloggar....

Igår städade jag ut julen ur köket så nu är det bara de andra 4 rummen kvar!!!!! Få se när orken visar sig igen!

Ikväll var jag och mina sessor och michelle till britta på en kopp kaffe och en hel del prat! Det var skönt att koppla av lite där... Imorgon har vi lovat att komma och våldgästa igen och förmodligen dricka ett par koppar med gott kaffe.


Idag var det en tidig morgon... Jag och ungarna klev upp vid 5:30 för att göra oss iordning och kalle gick upp vid 6.... Jag började sju och barnen skulle hinna lämnas hos farmor. Dem hade haft det jätteroligt och barnen hade haft ett toppenhumör!!!! Det är jag glad för, att de är snälla när de inte är hemma!!!!


P och hans familj har varit uppe här ett par ddagar men vi har bara setts en snabbis då jag jobbat Barnen fick jättesöta vårkepsar som de ska ha bara värmen kommer! Dem fick oxå jättesöta trosor som Alexandra älskade och har kutat omkring i här hemma för att träna att sluta med blöjor!!! Vilket verkar taen evighet!!!! Hur gör ni andra igentligen?????


Sen vill jag tacka Vicky för samtalet!!! Var så roligt att höra din röst igen!!!! Hoppas snart igen på ett samtal när jag har tid att prata!!!!


Maria vi måste träffa snart igen!!!


Kramizar till er alla!!!

Godnatt

Ovido - Quiz & Flashcards