Alla inlägg den 9 januari 2009

Av Anna - 9 januari 2009 17:47

En sådan trevlig dag var det länge sedan.....


Idag kom Sofia och madde med alla barnen!!!! Det var så himla roligt!

Mat, prat och kaffe under några timmar blev det och barnen lekte som bara den....Så lite som behövs för att man ska ha trevligt!


Nu har jag lovat att jag måste ta mig till Hede och det ska jag banne mig göra också!!!! Hoppas vi ses snart igen Tjejer och Vinsan!!! Ja han blev lite tuppen i hönsgården men det gick bra det med!!!!


Nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på i helgen.... Det blev inget bad idag kalle åkte och öppnade och jag stannade med främmandet. Inget jag ångrar då jag gärna har någon  ursäkt för att slippa bada i det kalla vattnet!!!


Nu ska jag ta och umgås lite med gubben.....


Kramiz anna

Av Anna - 9 januari 2009 09:58

God förmiddag alla bloggare och läsare!!!


Idag är det +grader ute så se upp i trafiken!!!

Konstig morgon idag.... Barnen bytte roller, nu är det Mikaela som är vaken sedan en 40 minuter och Alexandra sover än! Fast jag bara tackar och tar emot.


Jag fick ett mycket trevligt samtal på morgonen, syster Sofia och Madde skulle ta alla barnen med sig och komma förbi! Det ska bli så Roligt att träffa dem! Madde har jag ju inte träffat på evigheter ska bli roligt!!!!!


Förövrigt idag ska jag på Dagis och hämta badblöjan till Alexandra. ja det är vi som har öppningen av badhuset idag så då lär man ju bada oxå!


Anki jag vet inte vad som är planerat ihelgen? Jobbar du? Jag måste kolla med kalle om an har tänkt något... Annars är det inte omöjligt att det blir en visit till er!!!


Ha en bra dag


Kramiz anna

Ovido - Quiz & Flashcards