Alla inlägg under november 2008

Av Anna - 7 november 2008 19:00

Ja det är en lasange på gång i ugnen!!!

Broder kom just så vi äter lite senare idag.

Han och kalle or just iväg bort til hans stuga för att konka in saker!!!

Sen blir det mat. Hi hi tänkte att jag skulle hunnit lagt Alexandra först så vi får matro ikväll!!!!

Ja som sagt kalle och patrik ska hålla på där borta hela helgen så vi får se vad barnen och jag ska hitta på för något på dagarna...

Nä nu är det väl dags att fixa iordning för nattning...

Ha det gott!!!

Kramiz anna

Av Anna - 7 november 2008 13:33

Hej hopp

Idag tog vi bilen och for till lillstugan och fikade och åt korv med bröd för hela slanten.... Mysigt!!!
Alexandra håller påå för att finna john blund på övervåningen men det verkar inte som om hon lyckats än!!!!


Kalle verkar sitta i telefon med broder då jag hör hysteriska skratt i mellan varven!!!!

Han börjar nog pigga på sig lite nu så vi får se hur helgen blir!!!

Nu ska jag ut på tradera och se om jag inner något att buda på !!!!

Tjing tjong på er så länge

Kramiz anna

Av Anna - 6 november 2008 19:19

Ja hej hopp på er!!!


Kalle är åter sjuk, barnen och jag for och hämtade honom på jobbet vid 10 igår så då bar det av till sjukan! Dem tyckte vila var bästa medicinen för honom nu. Så han blir hemma hela veckan! Skönt tycker jag!


Idag for vi till stugan för att städa inför vintern. Jag hade tagit hem sängkläderna och tvättat och mattorna oxå så nu är det rent och fint! Känns bättre när man kommer dit i vinter om det är rent!

Svärmor och mormor(gerda) kom dit på kaffe och det var trevligt.


När vi kom hem igen var det Lunch och det blev kassler och ris. Britta kom och hämtade Alexandra så hon hade diskat och gjort Pizza där. Svärmor bjöd på Pannkaka och Ärtsoppa till middag och det var supergott!!!

Kalle och jag fick en sugen känsla så vi ställde iordning Marängsviss!!! Så gott!!!! Kjella, Svärmor, Mormor och min far och mor fick sig alla en smakbit.


Efter den goda rotikan blev det ett bad för Mikaela och Alexandra!!! Så nu luktar de båda hallon i knoppen!!! De är så gulliga i sina morgonrockar....


Ja då var det väl dags att umgås med familjen!

God natt Alla Kramiz anna

Av Anna - 4 november 2008 19:51

Ja hej hopp igen på er alla!!!

Då var det tisdagkväll igen!

Idag på förmiddagen var jag barnen och mormor till Sveg för att Mikaela skulle träffa doktorn. Det gick väldigt bra och jag vart nöjd med det han sa... Det var inget fel med mikaelas hals, den var iallafall inte för trång! Skönt att höra! Hon "köjs" när hon ska äta annat än det som är "lent". Men han sa att det inte var någon fara utan att hon var helt som hon skulle men att vi skulle hålla uppsikt så att hon inte börjar spy varje gång hon äter nåt.


Har precis klivit upp från sängen, låter kanske konstigt men jag har lagt Alexandra och då läser jag min bok tills hon somnat. Håller på att läsa en bok som heter sova utan gråt! Superbra bok med mycket bra tips.

Alexandra har aldrig haft problem att somna själv i sin säng i sitt rum men för några veckor sedan började hon skrika hysteriskt så fort man stängde dörren. Hittade denna bok på nätet och tänkte den kan man ju läsa och se om den ger några tips... Det har den hitills gjort så när jag plöjt igenom den ska jag sätta dem i verket! Hoppas att det fungerar bara!


Vi börjar ialla fall att piggna på oss igen efter förkylningen och det är inte många dagar kvar för alexandra med medicinen, Tack och lov. Fast hon har varit mycket duktig tar den helt utan problem numer, men hon kanske börjar bli van nu!


Nu ska jag ta mig en kopp te och lägga mig isoffan där en sliten kalle ligger och väntar på sällskap. Det är väl nåt bra på tv ikväll, eller?


Vicky, jag är inte gammal!!!! Bara mamma med dålig nutidsinformation, hinner inte tänka så mycket på sånt Hi Hi.... Puss och kram på dig!!!! Barnen hade det kämpigt att läsa brevet du skrivit så jag läste för dem:-) Kramiz


Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa

kramiz anna 

Av Anna - 3 november 2008 20:04

Ja idag har det inte hänt så mycket. Vi har städat och rensat garderoben i hallen det behövdes!!!!!

Sen åkte jag och Alexandra för att handla. När vi närmade oss brevlådan såg jag att vi glömt ta in posten för det stod upp ett stort brunt paket!!!! Undrar vad det kan vara sa jag till alexandra och hon bara stirrade med sina klarblå ögon på mig som om jag var tokig. Vi Läste på paketet och Avs var från Las Vegas!!!! Då fattade jag ganska rappt vad det var!!!!!

TACK Vicky!!!! Det var två jättesöta julklänningar med rosetter på magen och till den var det en ursöt Bolero eller vad dt heter som var röd med vitt lurv på runt kragar och armar..  Så fina var dem!!!!! De ska mina barn ha på sig på jul iallafall!!!!! Ska lägga upp bilder på de bara jag knäppt lite kort.


Nä nu är det dags att efter en trotsig tvåårings nattande lägga sig själv i soffan och titta på FÄRJAN ett gör bra program tycker jag

Tjingeling på er Kramiz anna

Av Anna - 3 november 2008 00:00

Herregud!!!!

Veckorna bara rullar förbi mig känns det som!!!!!


Snart är det jul och man har nästan lite panik, snart ska alla saker fram till Advent och julbaket ska igång......Nä nu måste det bli lite ordning här hemma så man inte behöver jäkta....


Barnen badade igårkväll och de var så söta när de var insvepta  sina nya morgonrockar!!!! Ullared är en bra plats!!!!! Där har jag fixat alla julklappar oxå.SKÖNT Kan jag säga till alla som håller på att fundera på vad som ska slås in, mina är redan inslagna. Hi Hi!

Kalle är hemma från jobbet idag han var inte särskilt pigg igårkväll så då sa jag att han skulle vara hemmma så det inte blev värre.

Alexandra har då sovit gott och kom intassandes vid 8:30 och skulle ligga mellan mamma och pappa. Mikaela den sjusovaren sover än....Vilken underbar dotter som gillar att sova på mornarna.

Ja vad ska man göra idag då??? Städa? ja det skulle behövas men jag vet inte om jag är riktigt i form för det än. Men man får väl se vad som händer....


Min mor skulle iallafall hämta ut mer pencelin till Alexandra så då slipper jag åka till sveg idag!!!Skönt!


Nä jag tror att det är dags att titta in i tvättstugan och göra en insatts där oxå.... Ursh vad jag är trött på tvätt!!!!! Min bror sa vänta du tills jäntorna börjar skolan då byter de kläder flera ggr om dagen! Inget jag ser fram imot om tvättstugan redan är full varje dag nästan!


Ja nu är det dags att se vad Alexandra har för hyss för sig innan det är dags att tänka på vad jag ska göra för lunch idag.


Ha det gott och kör försiktigt på vägarna!!!


Kramiz Anna

Av Anna - 2 november 2008 18:58

Ja då var barnen hemma igen och jag har piggnat på mig, så det blev bullbak ikväll. Det blev ca 100 bullar av slaget "frestelser" Kalle älskar dem så det var bara att be svärmor om receptet. De blev riktigt goda.

Ja då var det dags att lägga barnen eller Alexandra eftersom mikaela redan sover så gott framför tv:n


God natt  och sov gott nu alla

Kramiz Anna

Av Anna - 2 november 2008 12:35

Ja då var kalle och jag sjuk!!!!

Jag låg hela dagen igår och mådde ante alls bra. Men är lite bättre idag.

Kalle mår uselt idag och ligger nerbäddad i soffan.

Britta kom och hämtade barnen så vi skulle få vila upp oss lite så viblir frisk fort..

Halsen är värst och igår trodde jag att jag bodde i en iglo fast det var 25 grader inne!

Nä nu är det dags för soffläge igen...

Kramiz anna

Ovido - Quiz & Flashcards