Alla inlägg den 7 februari 2009

Av Anna - 7 februari 2009 18:57

Hej igen!!!!


Tror bannemig att det kommit 3dm här sedan igår!!!

Nu är jag sjukt less på snö, kyla och isiga vindrutor på bilen!!!!!

Jag och barnen tog en sväng förbi farmor på eftermiddagen där det var nybakta vaniljbullar till kaffet.... Så gott!!!!

Det blev också en sväng in till vättgränd innan jag bestämde mig för att parkera bilen under resten av dagen!!!!!

Det är så att plogbilen var här tidigt imorse men på eftermiddagen såg det ut som om han ännu inte hade kommit!!!! Det har grissnöat här idag med andra ord!!!! Våran bil är världens sämsta vinterbil så därför valde jag att parkera den på våran gård innan det blev ännumer snö att försöka ta sig fram i!!!!


Jag och barnen, eller jag och Alexandra ska bänka oss framför Melodifestivalen ikväll!!! Mikaela ligger i sin säng och sover sedan en liten stund!!!! Det blir Tjejkväll ikväll med snacks och cola!!!!

Ja nu undrar ni nog vart gubben håller hus!!!!!!

Han är på middag etc hos en arbetskamrat ikväll, denne arbetskamrat hade bjudit hela sitt jobb tror jag... Kalle och två till från våran by samåkte och kommer väl hem någon gång inatt skulle jag tro!!!!


Sen har vi faktiskt smaskat på en varsin semla jag och Alexandra!!!!! Gott men det är väl inte så bra för figuren..... Men den har jag aldrig brytt mig i förut så varför börja nu....!!!!!


Hoppas att ni alla får en bra lördagkväll!!!! Nu ska jag bara mojsa med min lilla prinsessa i soffan!!!! Elda lite ljus ska vi oxå göra förståss!!!!!


Kramiz anna

Ovido - Quiz & Flashcards