Alla inlägg den 15 februari 2009

Av Anna - 15 februari 2009 19:43

Ja nu var denna helg över......


På fredag kväll kom Broder med barn för att övernatta. Vi skulle ju på dop på lördagen och då var det bättre att de åkte halva vägen på fredagen så det slapp bli så tidigt för dem!

Vi skottade snö på fredagkväll och två dårar åkte kälke nerför  altantaket!!! Man fick ju styra upp det där med att lura in dem för att äta tunnbrödrulle med tillbehör! Och så blev det Lets Dance!


Lördagen

Vi for ganska tidigt mot Hede då det brukar vara mycket ren och Lördag är ju Stugbytardag så trafik var det kan jag säga!!!!! Väl framme i Hede tittade vi på klockan och var alldeles för tidig..... Vi tog en tur runt i bygden och spanade lite grann!!!!!

Dopet var mycket fint, och man blev rörd när Sofias systerdotter Jacky sjöng "ien värld fill av liv"!!!! Sedan blev det fika !!! Barnen kutade omkring som tokiga!!!!! Efter fikat hjälptes vi åt och städa... Jag hamnade i köket och hjälpte anki med disken! Men allt gick bra och efter det följde vi med hem till Syster för att se hur dem bodde!!!! Ja dem hade det mysigt måste jag säga och en mega soffa som jag själv gärna skulle vilja ha!!!!!

Sedan for vi hem med kakor och tårta och en bilstol som mikaela fick!!! Tack så mycket!!! Dopet var roligt på många sätt... Jag fick träffa några personer som det är mycket länge sedan jag träffade!!!!!

När vi kom hem hade Alexandra 39.2 ifeber......


Söndag

Idag var febern som bortblåst!!!!!

Idag har vi inte gjort så mycket! Kalle och kjella bar upp garderoberna som broder hade med sig till oss!!! Tack dem behövdes!!!!

Sedan hade vi fika främmande och jag fick en paus! Sedan har det tvättats och tagits reda på massor med tvätt! Till middag blev det tackos!!! Farmor och gammelmormor henrik kjella och vi mumsade det!!!!

 Sedan blev det en tur ibilen för mig och barnen...


Imorgon blir det dagis för Alexandra, vi får se hur det går nu ska jag ta och avnjuta varma mackor som kalle gjort iordning!!! Barnen sover sedan en stund tillbaka så nu är det bara lugnt och skönt här hemma....


Ha det gott

Kramiz anna

Ovido - Quiz & Flashcards