Alla inlägg den 10 februari 2009

Av Anna - 10 februari 2009 20:10

Hej och hå!!!


Nu tycker jag synd om familjen Karlsson/ Vet inte vad Daniel heter i efternamn....

Dem har fått vinterkräksjukan!!!!! Och ska ha dop på Lördag!!!!!! Hur ska detta gå?????? Jag Skickar de friskaste tankarna till er nu så att ni blir friska på stört!!!!!Och till Madde med familj!!!!!!

Nu när ni styrt och ställt till med dopkalas och allt så ska ni drabbas av detta!!! Fy tusan!!!

Hoppas att det löser sig!!!!


Nu ikväll har vi här hemma inte gjort så mycket!!! Bara latat oss, ja jag skjussade kalles mormor ett ärende annars har det bara varit lugnt... Hade trevligt kaffebesök en sväng oxå!


Barnen ligger och sover nu så allt är lugnt....

Nu får ni ha det så gott

Kramiz anna

Av Anna - 10 februari 2009 14:17

God dag!!!!


Ja vi har varit till tandis idag.... Och det gick hur bra som helst!!! Alexandra hade nu 16 tänder och väntar bara på 4 till!!!! Dem 16 hon hade såg bra ut så tandborstningen har tydligen gjort resultat!!!!!


Sen är det en stolt mamma som kan berätta att Hela eftermiddagen igår och sedan vi kom hem idag har alexandra klarat av att vara utan blöja!!!!! Och sagt till när hon är kissnödig så pottan har blivit använd flera ggr!!!!!! Det verkar som om hon förstår att hon är kissnödig och vad man gör åt det!!!!! Ska bli roligt och se om det fungerar framöver!!!


När vi var till sveg idag så passade vi på att köpa doppresenten till lilla Sannie som ska döpas på Lördag!!! Skriver inte vad det är för mamma mu till henne läser bloggen!!!! Hi Hi men jag tror det kommer att uppskattas iallafall!


En sväng förbi kalles jobb blev det också förstås, för att få en kopp hett kaffe då det bara var 25- imorse......


Nu är det dags att tänka på middagen!!! Blodpudding och bacon med lingon.....


Ha det gott


Kramiz anna

Ovido - Quiz & Flashcards