Alla inlägg den 11 februari 2009

Av Anna - 11 februari 2009 23:43

Ja jag vet att jag lovade bilder..... Men batterierna i kameran hade sinat så jag måste köpa nya imorgon då jag inte kan få korten till datorn annars..... Men jag lovar att de kommer under morgondagen!!!! Men den som väntar på något gott.......


Ja barnen fick jag isäng strax efter sju samtidigt i samma rum.....!!! Jag trodde aldrig att det skulle gå men det gick finfint!!!! Mikaela var lite sur när hon såg att mamma låg och läste för syster men förstod snart att hon själv var för trött för att bry sig!!! Hon har blivit lite avis nu och vill helst ha mamma för sig själv!!! Så nu får Alexandra dela med sig lite mer.... Men det är så det ska vara och det är skönt att se att hon börjar ta mer och mer plats här i familjen!!! Det är nyttigt för Alexandra!!!


Nu är det väl dags även för mig att ta och avrunda denna dag....

Även om det säkert lär bli att man ligger och stirrar i taket och försöker räkna får......


Ha det gott


Kramiz anna

Av Anna - 11 februari 2009 17:55

Ja idag kan man snacka om att ta det kallt!!!!!! Har varit svinkallt hela dagen.....

Jag och barnen har bara varit inne och myst och eldat! Och så har jag tvätat en hel hög med sängkläder! det värsta med sängkläder är att de tar sån plats när de ska torka...... Men nu är det gjort!


Annars har dagen varit lugn! Kalle bestämde att vi skulle äta pizza så barnen fick äta gröt!!! Nu undrar ni säkert hur vi fick Alexandra och äta gröt när vi åt pizza.... Jag såg till så att barnen åt gröten medans kalle for och hämtade våra pizzor!!! Smart inte sant.... Och till min stora förvåning så åt Alexandra upp all gröt hon fick!!!!!


Sedan kan jag tala om att Alexandra har varit lika duktig idag med pottan förutom ett misslyckande... men det får man väl räkna med när hon just har bör+ja+t +få kläm på detta med potta.... Som ni ser skrev mikaela lite också!!!!


Ska försöka lägga ut lite bilder på deras grötätande när barnen lagt sig...


Ha det gott kramiz anna

Av Anna - 11 februari 2009 09:24

-25 står den på idag!!!

Jag börjar bli less på set här nu!!!! Vår, sol och värme var är du????


Idag ska vi bara vara inne och mysa!!! Och elda! Tur att kalle var snäll och bar in ved igår!!!!Hi HI

Hoppas att ni piggnar i där i hede!!!



Nu ska jag kolla vad barnen sysslar med.... Mikaela är vaken för en gångs skull!!!!


Ha det gott kramiz anna

Ovido - Quiz & Flashcards