Alla inlägg den 12 februari 2009

Av Anna - 12 februari 2009 22:05

Ja då var de åter kväll igen.... Dagarna bara rusar fram känns det som!!!

Alexandra och jag gjorde en smarrig köttfärsgratäng idag med tacokrydda..... Hittade receptet på nätet och tänkte att jag skulle prova.... Och det var inte så dumt!

Till middag blev det brockoligratäng o kassler nere hos farmor! Lika utsökt som vanligt! Alexandra fick köttbullar och mos vilket hon föredrog!!! Sedan lämnade jag av kalle och Mikaela hemma och for med Alexandra till Vättgränd. Där blev det en kopp kaffe och prat! När Alexandra och jag kom hem hann jag knappt lägga henne i sängen förrän hon sov!!! Hon var trötter idag!!


Och STOLT är jag ocså!!! Alexandra har varit utan blöja från 8:30 imorse till hon gick och la sig vid halv åtta!!!! Hon har inte kissat på sig en enda gång utan dragit ner byxorna och satt sig på pottan helt själv!!!!!!


Imorgon ska jag baka bulla tänkte jag men jag lovar inget!!! Man måste känna att man vill för att det ska lyckas oxå!!!! Om det är sol ute och termometern visar runt 10 grader så kan jag lova att jag ska baka!!! Vill så gärna ha sol och mildare väder!!!!


Sedan ska jag försöka städa undan lite här hemma under morgondagen och vika tvätt!!!! Förmodligen starta ett par maskiner med tvätt....


Ikväll såg jag på dokumentären om knutby... Verkar intressant.... Hemska saker!!!!! Nu ska jag ta och lägga mig isoffan och slappa innan det är dags att ta med mig Mikaela och gå upp för att krypa ner under täcket!!!!


Ha det gott alla


Kramiz anna

Av Anna - 12 februari 2009 10:18

Hej igen!

ja ännu en dag är här!!!

Det är lika kallt idag om inte kallare.... Det blir en innedag även idag! Tråkigt men det går ju inte att vara ute när det är -25......


Nu har jag hittat batterier så lite bilder kommer här på barnen!!!

Nu ska jag lägga upp dem sedan se vad man kan göra för nytta idag!


Ha det gott

Kramiz anna

Ovido - Quiz & Flashcards